on-game | vs-web | vs-online | AAA WEBY
Hlavni panel

Diskuse - SpaceBreak

Zde je místo pro Vaše příspěvky k této diskusi.

Nick:
Email:

[B] [I] [U]

Strana: 1 z 1 Počet příspěvků: 11

genesis 19/08/2009 11:28:05 Re:
apko...
to, ze delam hre reklamu neni pravda. Ale uz jsem s adminem SB mel docela prestrelku, protoze v unoru se pohyboval na DSW, v kvetnu to chvili opakoval a pak kdyz jsem se podival o cem tady pise, se ukazalo, ze hodne z principu si ... rekneme vypujcil.
Dokonce hraci sami hraci se k tomu vyjadrovali ... rekneme velmi ostre.
A promin, to co tu pises je sice zajimave a pravdive, ovsem do urcite miry. DSW ma za sebou vyvoj dlouhy nekolik mnoho a mnoho mesicu a nasel bych velmi malo veci, ktere v SB jsou a ktere na DSW nejsou...
Oproti tomu existuji i veci, ktere na SB jsou a mely byt nebo mozna i budou na DSW, typicky automaticka mapa, ktera byla umele zabrzdena o duvodech tu nebudu psat. Coz ovsem ukazuje, ze admin SB nad hrou premyslel a vyvyjel svuj koncept.
Jak rikam, podobnosti je tolik, ze se nemuze jednat o pouhou nahodu nicmene jsme uzavreli primeri a urcita forma dohody.

Tot vse...

PS: Mimochodem, evidentne si cetl forum, kde se rozhorcene vyjadrovali mi hraci o podobnostech... zkus si jeste dat dohromady pravdepodobnosti...
Ale jak rikas, za par let ty hry budou uplne odlisne a ja verim, ze to bude jen k dobremu, kdyz se budou odlisovat. Skoda, ze nikoho tohle nenapadlo v dobe, kdy jsem zacal DSW psat, abych tehdejsimu adminovi Duny online ukazal, ze hra muze vypadat jinak.

Apko... jinak chapu tve rozhorceni, ze se tu nejakej zapraskanej cehun navazi do tve oblibene hry, podivej se na to moji optikou a pak pochopis muj postoj.
apko 18/08/2009 19:21:27 Re:
tak to je len dobre.
a inak je od teba milé, že si na každom kroku robíš reklamu na svoju hru. môžem aj ja ísť spamovať na DSW fórum a robiť reklamu trebárs biosectoru? :) a obviňovať DSW z vykrádania nápadov tejto hry? (keďže bio.sector je podobná hra, je tam napr. podobnosť mechanizmu výstavby a výskumu a je asi o 4 roky staršia). príde ti to absurdné, takéto obvinenia? najmä ak je vcelku dosť možné, že si bio možno ani nikdy nevidel a teda si nemal ako vykrádať ich nápady. aj mne to príde veru absurdné. rovnako ako v tomto prípade.
jedného dňa príde niekto, kto bude tvrdiť, že mu ukradli nápad v jeho hre, lebo na klikanie používa kurzor myši a bude tvrdiť, že on ho používal už skôr. :))
popravde by som sa divil, keby sa tieto strategické webové hry s tématikou sci-fi aspoň trocha v niečom na seba nepodobali. ale podobnosť ešte neznamená vykrádanie. ;) najmä ak SpaceBreak ide úplne iným smerom a postupuje svojim vlastným vývojom.
O pár rokov tu nikoho ani len netrkne, že sa to čomusi kedysi aj to len námatkovo podobalo a ak predsa, tak ho tamojšia komunita hráčov len vysmeje.
genesis 17/08/2009 22:57:04 Re:
apo...
to verim. hraci DSW si taky tehle vlastnosti ceni. :o)
apo 17/08/2009 14:47:09 Re:
super hra. jednoduchá na naučenie, časovo nenáročná. páči sa mi, že sa stále vyvíja a teda, že sa do tohto procesu zmien môže zapojiť každý, kto má dobrý nápad a prejaví záujem.
Condor 11/07/2009 13:49:14 Re:
Ak niekto iby kopiruje nemal by sa dostat pred vas a ak ano bohuzial mozete im to vy vratiti tiaz iba podrazom..
genesis 11/06/2009 13:09:42 Re:
Prave proto, ze zdrojovy kod nebyl zkopirovan a ani nemohl byt.
Jedna se o kopirovani myslenek a principu a presne dle citace, toto nelze spolehlive a bez jakychkoliv pochybnosti dokazat. Ackoliv podobnost je vice nez nahodna.

Navic osobne jsem priznivcem spise smirlive cesty a verim, ze uz nedojde k dalsimu pujcovani si myslenek. I nadale bych rad veril, ze i na slovensku se najdou lidi, co dokazou neco postavit i ze sve hlavy.¨

Mno a pokud ne, tak se to holt bude resit jinak. Moznosti je mnoho.
ea 11/06/2009 11:25:59 Re:
Proč nepostupujete občanskoprávní cestou? Dle Zákonu o právu autorském, o právech souvisejících s právem autorským a o změně některých zákonů (autorský zákon) - Citace: 121/2000 Sb. Částka: 36/2000 Sb., také můžete požádat o smazání webu u poskytovatele hostingových služeb. Každopádně pokuď jsou jasné důkazy o tom, že byl zkopírován zdrojový kód či použit jinak, postupoval bych takto....
genesis 10/06/2009 15:26:00 Re:
Mam detailni data o tom, kdy ses na DSW pohyboval, takze, prosim, nemlz, neni to dustojne ani nas dvou ani tohoto serveru. Predem predesilam, ze na tebe neutocim a ani nic nevycitam, ani jsem nerekl, ze jsi to ukradl. Nechal ses inspirovat a tomu se zabranit neda.

I hraci se pozastavili nad podobnosti vuci DSW. A ani nechci, abys mi vysvetlil, jak je mozne, ze tolik principu je podobnych.

Ale mas pravdu hru jsi neukradl, ani nemohl, ty ji mas v ASP.NET ja v prozatim v PHP, coz samo o sobe tohle znemoznuje. Pridal jsi nejake suroviny, pohyb na mape a stavbu neridis prepoctama ale nezavislym vnitrnim casovanim. Obdobne jsi pridal flotily. Oproti tomu jak mi vysvetlis kuprikladu podobnost mechanismu vystavby a vyzkumu? :o))))

Ja te nenapadam, byla jen otazka casu, kdy se neco takoveho objevi a vlastne jsem rad, protoze to dokazuje kvalitu navrhu.

Ale cekal jsem, ze aspon kapnes bozskou, ze ses nechal inspirovat. Mohl bych ti klidne vyjet, kdy jako kdo a co jsi prohlizel.

Jak rikam, neni mi to prijemne, ale je to povzbuzujici. :o)
sorer 10/06/2009 15:16:26 Re:
Ja len ze som nic nekopiroval. Hru som vymyslel skor nez som si vyskusal tvoju hru. ;)
genesis 10/06/2009 13:04:43 Re:
Kterou hru mi to jen pripomina....
http://dsw2.cardici.com
sorer 10/06/2009 09:26:06 Re:
Caute,
chcem by som vas pozvat na novu online sci-fi hru www.spacebreak.sk
Tak koho bavi lietat si lodickou po vesmire a objavovat nezname konciny nech sa prida.
Hra je stale vo vyvoji tak uvitam nove podnety, a upozornenia na chyby.

Všechna práva vyhrazena, © 2006 Team on-game

Optimalizováno pro 1024x768 a prohlížeče IE, Mozilla Firefox a Operu

ip:38.107.179.218, čas:0.0053539276123, sql:22