Diskuse - Condor
Zde je místo pro Vaše příspěvky k této diskusi.
| Strana: 1 z 1 | Počet příspěvků: 7 |
|
Condor 11/07/2009 13:50:39
|
|
Tym sa uz sklada este jeden gryfik by sa hodil :D
|
Condor 6/07/2009 11:55:47
|
|
pisal som ti na mail... nemas ICQ / skype?
|
worked 2/07/2009 18:18:52
|
|
Pokud , hledáš někoho ( s kontaktama na grafiky apod. ) schopného člověka který se sám věnuje XHTML , CSS , PHP (samouk) SQL (samouk) a umí v programech (GIMP2 a Photoshoop) tak se mi ozvi.K ON-LINE hrám mám kladný vztah a dostatek zkušeností,jak herních tak těch vývojářských.
|
milhaus01 30/06/2009 18:11:15
|
|
zní dobře... určitě vyzkoušim
|
Condor 30/06/2009 10:49:33
|
|
Zatial hladame kazdého dobrého admina ktorý dokáže s niečim prispieť k vývoju...
|
Condor 30/06/2009 10:48:47
|
|
Projekt začína 1.7. 2009 a dúfam že do vianoc bude prvy betatest...
http://www.condor.hostuju. cz
|
Condor 30/06/2009 10:46:39
|
|
CONDOR
Dungeon Master Game
Hra ktorú tvoríte samy...
Hrali ste už WEB hry? Dohrali ste? Už ju viac nehráte pretože už pre vás skončila lebo vás omrzela?
Chcete sa občas k nejakej hre vrátiť ale o chvíľku zistíte že je to to isté ako predtým? V našej hre sa vám to nestane!
Systém hry je založený na žijúcom svete ktorý menia samotní hráči. Svet sa vyvíja spolu s hráčmi. Každé víťazstvo ovplyvní nielen dej hry ale umožní vytvoriť vlastné panstvo pre ďalších hráčov a rozširujú tak neustále mapu sveta!
Hrdinovia začínajú na poslednom pozostatku krajiny CONDOR. Tvorí ju posledný ostrov s pozostatkami miest 6-tich rás. Celý svet bol pri poslednej bitve zničený a jeho hmota sa premenila na hviezdny prach. Každá čiastočka tohto prachu však obsahuje nesmiernu silu, ktorá dokáže opäť stvoriť časť zaniknutého sveta. Hviezdny prach možno nájsť na mnohých miestach ostrova ale hlavne ho vdýchli všetci bojovníci v poslednej bitve pri zničení sveta. Stali sa z nich tak mocné monštrá žijúce v temných zrúcaninách po celom ostrove. Ich zabitím sa dá z ich krvi opäť prach získať.
Hviezdny prach však ma aj magické účinky a jeho pomocou dokážete postaviť mocné artefakty - zbrane a brnenia.
Každý hrdina ma iné sny! Jeden túži po sile a moci a prach využije na tvorbu artefaktov. Iní sa vydajú cestou vlastného panstva a postavia silnú spoločnú armádu s ďalšími hrdinami.
Kto nakoniec získa viac a ako to skončí porazený a skončí vôbec? Každý hrdina dokáže svet ovplyvniť svojimi skutkami možno viac ako si myslí...