on-game | vs-web | vs-online | AAA WEBY
Hlavni panel

Diskuse - On-Line hra

Zde je místo pro Vaše příspěvky k této diskusi.

Nick:
Email:

[B] [I] [U]

Strana: 1 z 1 Počet příspěvků: 8

SuicID 10/07/2009 17:15:37 Re:
Upřímě... Pokud neumíš programovat tak se do toho sám nepouštěj...Je to opravdu běh na dlouhou cestu. Už dlouho to pozoruju tyhle diskuze. Není to sranda a že by si někdo něco udělal zadarmo už nejni.
Condor 7/07/2009 11:45:14 Re:
Na nete mas milion free grafiky... ak je to free hra nie komercna kludne mozes pouzit...
genesis 7/07/2009 09:23:52 Re:
Mimochodem, s tema bugama.... :o) i o tom je vyvoj, jde ale o to, jak rychle dokazes vzit biolit a strikat a strikat.
genesis 7/07/2009 09:22:38 Re:
Bezpochyby.... evoluce je veci vyberu... a projekt je svym zpusobem evoluce. :o)
Leinad 7/07/2009 01:35:35 Re:
A teď vážněji (a zároveň od původního tématu fóra, ale jelikož toto bylo založeno jen jako parodie na všechny ty pohledávky, tak snad to nebude vadit)

genesis: Podle mě sehnat grafika, který ti pomůže zadarmo, je stejně obtížné, jako sehnat programátora, co ti pomůže zadarmo.
Tady se ti možná pár programátorů ozve, ale pochybuji, že někdo z nich vydrží déle jak měsíc...
Leinad 7/07/2009 01:02:43 Re:
Ahoj
Tvoje nabídka moc a moc super a rád bych se přidal do teamu
Byl bych ten, co testuje hru před vydáním (dále jen "ten" )
Jako ten mám dlouhodobé zkušenosti. Hrál jsem už mnoho zabugovaných her

Dále bych mohl pomoc s programováním. Bohužel ale nevím, jak se to dělá
Už jsem psal na spoustu fór, aby mi poslali návod na email, ale všichni jsou zlí a vykašlali se na mě
genesis 7/07/2009 00:41:54 Re:
Zavazan znamena co?

Za tu dobu, co hledam grafiky a designery jsem zjistil, ze po programatorech chce kazdej aby to udelali zadara, ale tihle frajeri od grafiky si nechavaj radi velmi dobre zaplatit...
... mozna by se nekdo mohl zamyslet.

Ramcove jsou dve moznosti, budto si vsichni nechame zaplatit, nebo cas od casu udelame taky neco jen tak. Ve chvili, kdy budu nucen zaplatit za grafiku, tak si zacnu nechavat platit za hru. A to uz si ale ani pani grafikove nezahrajou. ... takze grafikmani... zamyslete se.
Stroning 6/07/2009 21:00:48 Re:
Hoj hledám dobrovolné programátory, vývojáře on-line her, další důležité lidi.

De o to že já mám hru v hlavě ale nemám jak ji zrealizovat takže já vám řeknu oč de a vy s mojí myšlenkou jí vytvoříte a uděláte do full verze.

Kdo má zájem napište mi na ICQ(219-780-933)

Budu vám zavázán

Děkuji

Všechna práva vyhrazena, © 2006 Team on-game

Optimalizováno pro 1024x768 a prohlížeče IE, Mozilla Firefox a Operu

ip:38.107.179.216, čas:0.00462102890015, sql:19