on-game | vs-web | vs-online | AAA WEBY
Hlavni panel

Diskuse - Online sportovní manager (zimn

Zde je místo pro Vaše příspěvky k této diskusi.

Nick:
Email:

[B] [I] [U]

Strana: 1 z 1 Počet příspěvků: 4

homer 20/03/2010 09:46:59 Re:
Ahoj
já bych zájem měl, ale než do toho půjdu chtěl bych o tom projektu vědět víc
forth 10/03/2010 11:58:27 Re:
Originální je v tom, že se týká zimních sportů. Nic takového opravdu neexistuje (minimálně na českém internetu). Že existují manažery na jiné sporty (třeba ty dva odkazy) to nepopírám, ale to na originalitě nápadu se zimními sporty nic neubírá.
Leinad 10/03/2010 11:01:25 Re:
"naprosto originální projekt" a "manažerské hry (viz. hattrick.org, powerplaymanager.com)" nejde dohromady...
forth 8/03/2010 19:44:12 Re:
Zdravím,
již delší dobu mi v hlavě leží projekt on-line sportovním manažerské hry (viz. hattrick.org, powerplaymanager.com) na téma zimních sportů. Programátory pro tento projekt jsem se rozhodl hledat zde. Vše je zatím jen na papíře, neb já sám (ani další člověk který se mnou na námětu spolupracoval) programovat neumím a i pro jednoho (dva) člověka je to trochu velký projekt.

Zásadním nedostatkem je, že momentálně nejsem schopen zaplatit. Proto hledám spíše lidi, jež by projekt zaujal a měli zájem se na něm podílet. Samozřejmostí je pro jednotlivé programátory reklama na výsledném webu libovolné velikosti a umístění a také veškeré případné příjmy z projektu (které by měli přijít vzhledem k tomu, že se jedná o naprosto originální projekt nejen v českém prostředí).

Na požádání samozřejmě podám více informací o projektu. Zájemci pište sem ideálně i s připojením svého ICQ/Skype/jiného IM.

PS: V textu jsou zmínění jen programátoři. Je potřeba samozřejmě i nějaký grafik a pokud by měl někdo pocit, že může pomoct jakkoli jinak, tak je samozřejmě vítán.

Všechna práva vyhrazena, © 2006 Team on-game

Optimalizováno pro 1024x768 a prohlížeče IE, Mozilla Firefox a Operu

ip:38.107.179.217, čas:0.0042200088501, sql:15