on-game | vs-web | vs-online | AAA WEBY
Hlavni panel

Diskuse - Grafika webových her

Zde je místo pro Vaše příspěvky k této diskusi.

Nick:
Email:

[B] [I] [U]

Strana: 1 z 1 Počet příspěvků: 3

Mart 30/04/2010 12:44:32 Re:
Blender ma dost neobvykle ovladani. Jsem zvykly na ruzne 3D CAD systemy, ale Blender se neblizi nicemu co znam. Vzhledem k tomu, ze je to opensource a vyvoj stale pokracuje, je to urcite ta nejlepsi volba na poli 3D. Poridil jsem si i knihu od BEN, ale nebylo zatim tolik casu, kolik by tomu bylo potreba venovat.
Pokud nechces spamovat forum, tak se klinde ozvi na martr@volny.cz, rad pokecam s nekym kdo ma v oblasti her zkusenosti.
genesis 28/04/2010 08:55:37 Re:
Mart...
Diky za tip. Hledal jsem free 3DStudio a zda se, ze Blender je ta spravna odpoved. Jeste existuje Caligari TrueSpace (taky free), ale jeho ovladani mi opravdu neprirostlo k srdci.

Pro potreby noveho projektu si delam grafiku sam, protoze na me vyzvy se neprihlasil zadny grafik. Pracovat zadara jen pro moznost se ukazat evidentne neni lakava. Pritom kazdy chce aby SW byl zadarmo...

Rad si s tebou pokecam mimo forum, at tu nespamujeme.
Mart 27/04/2010 20:16:54 Re:
Dovolím si založit opět nové téma, i když už se asi ptám zbytečně moc :-).
Jsme teď ve fázi, kdy by se dalo začít na hře pracovat (představa i nápady jsou pohromadě), ale v první řadě chceme udělat pár grafických návrhů budov, jednotek a podobných herních objektů. Jako první varianta se jeví grafiku kreslit v gimpu/photoshopu po pixelech. Jenže výsledky tohoto "pixelartu" nejsou moc uspokojivé. Druhá varianta je udělat 3D modely a vyrenderovat je v izometrickém pohledu (tady přichází v úvahu jako nástroj asi jen Blender).
Jakým způsobem děláte grafiku ve svých hrách?

Všechna práva vyhrazena, © 2006 Team on-game

Optimalizováno pro 1024x768 a prohlížeče IE, Mozilla Firefox a Operu

ip:38.107.179.220, čas:0.00420618057251, sql:14