on-game | vs-web | vs-online | AAA WEBY
Hlavni panel

Diskuse - Vesmírná ONLINE HRA

Zde je místo pro Vaše příspěvky k této diskusi.

Nick:
Email:

[B] [I] [U]

Strana: 1 z 3 Počet příspěvků: 90

genesis 14/02/2011 12:33:16 Re:
...
ja ocenuju, co jsi udelal. uz jen fakt, ze jsi sednul, zamyslel se a neco nakreslil bylo vic, nez jsem cekal. bohuzel, to, co jsi nam ukazal neni vhodne pro portal jako je OG. coz ale neznamena, ze ten design je k nicemu, proste se jen nehodi stylove pro tuto aplikaci, nic vic nic min. neshazuju tim tvoji praci ani se nesnazim nejak shodit tebe. rikam jen, ze og potrebuje neco vice zpravodajskeho a vice rekneme uzivatelsky jednoducheho, mysleno ve smyslu dodrzeni beznych pravidel apod.

nebylo to nic mireneho proti tobe ani tomu, co jsi udelal a byl bych velmi nerad, kdybys to tak chapal. jak rikam, cenim si toho, ze jsi vubec neco ukazal.
... 14/02/2011 07:58:18 Re:
co mám na to říct :) ... situace byla taková: buď po tom skočíte nebo po tom plivnete ... byl jsem připravený na obě možnosti
genesis 13/02/2011 18:57:14 Re:
tos toho moc nerekl. :o) cekal jsem bourlivejsi reakci.
... 12/02/2011 17:15:26 Re:
hmm
genesis 12/02/2011 08:30:04 Re:
...
mno ... na OnGame bych tohle nedaval. Je to zajimavy design, ktery bych klidne pouzil pro nejakou hru, ale ne na portal typu OnGame. Je bezpochyby zajimavy, jen jak to rict, nepripada mi vhodny pro druh aplikace jako je tato. Vzhledem k tomu, jak rychle jsi to tam ulozil... mas zrejme dobrej vykon a napady. Zkus navrhnout neco mene herniho a vice zpravodajskeho.
Tak jako tak... dekuju za cas, ktery jsi tomu venoval. Minimalne jsi ukazal, ze umis i vic nez jen krafat na foru. :o)))
Jirda 11/02/2011 23:12:17 Re:
1. Pochvala za pokus a tvuj cas
2. Nelibi se mi to, prijde mi to desne nestejnorode a nehezke
3. Je to jen muj nazor:)
genesis 11/02/2011 18:41:36 Re:
jak rikam, dostal jsi mne :) a pobavil. :)
... 11/02/2011 17:47:21 Re:
musíš umět vycucat podstatné informace :D
genesis 11/02/2011 17:17:07 Re:
... ty me drtis. :) ale jo, dobry, dostal jsi mne. styl zapisu je ale hroznej... nezlob se. :)
... 11/02/2011 17:09:25 Re:
:D 10010 v hexu je heslo xD to si říkáš programátor?...xD....i můj mladší bratr se tam dostal :D
genesis 11/02/2011 16:19:50 Re:
jsem jedinej, kdo se tam nedostane? :)
... 9/02/2011 22:32:43 Re:
psst xD 10010inbin.to.inhex
(nějak se to vyhodnotilo jako škodlivý kód xD...jiná forma)
... 9/02/2011 22:31:03 Re:
a co třeba něco na tento způsob s tím, že pozadí by mohlo být věnováno jako reklama her (RND())

http://www.uloz.to/7789510/kon cept-png

pass = inhex
... 9/02/2011 18:45:35 Re:
žeby?... já jsem ale strašné prase co se týče webdesignu a totální minimalista :D
genesis 9/02/2011 18:36:27 Re:
fajn navrhni design pro og :o))))
at vidime, co v tobe je. :o)
... 9/02/2011 16:48:38 Re:
njn .... kdyby si chtěl někdy poradit od "vytříbeného geniálního uměleckého", oka tak se ozvi xD
genesis 7/02/2011 22:21:50 Re:
vyborne. :o) alespon k necemu je nase diskuse dobra. :o) gratuluju.
... 7/02/2011 19:22:55 Re:
já nejsem grafik :) zabývám se výtvarným uměním a hudbou ... ale teď mě napadlo zajímavé zpracování podobných projektů :D ....vidíš ... stačí mít nápad ;D
genesis 7/02/2011 19:01:00 Re:
....
verim, ze tobe se ti zda jednoduche stejne jako mne ruzne systemove lahudky. ja nejsem designer ani grafik. Umim udelat funkcni ui, ale krasu at tomu doda nekdo jinej. :o) ja mam radeji hlubiny za oponou, tam jsem doma. Ostatne proto shanim grafika.

pokud jde o ogaa, neni vubec slozita a je navrzena neinvazivne, tedy tak, aby v cilove aplikaci bylo minimalni mnozstvi zmen.

jak jsem napsal, nejsem designer ani grafik a neodmitnu nabizenou pomoc. :o) otazkou zustava, jestli nabidnes:o)))
... 7/02/2011 10:19:36 Re:
ono stačí mít nápad...minimalistické zpracování není příliš obtížné a zvolí-li se vhodně je velice uživatelsky příjemné :)
genesis 7/02/2011 08:09:47 Re:
... ...
nerekl jsi nic noveho. Grafika je ten samy problem co DSW, proste neni grafik.
Co se tyce funkci, ma jich mnohem vic, nez ty vidis, protoze jsou urcene spravcum aplikaci. A nektere z nich jsou ... velmi zajimave.
Pokud jde o tahani dalsich projektu, probiha neustale. Coz mohou mnozi potvrdit. Ve finale je mi prislibena spoluprace az se neco dodela ... a vetsinou u tech slibu zustane.

Na venek OGAA poskytuje pouze centralni prihlasovani (a zaroven moznost prostupu z jedne aplikace do druhe). Uvnitr ale poskytuje mnohem vice, alertovaci kanaly, black list modul a dalsi zajimavustky, ktere tady z taktickych duvodu nehodlam ventilovat.
Ale uprimne receno, tvurci her maji problem implementovat i OGAA branu. Nekdy z lenosti, jindy k tomu maji jine duvody, ktere nechteji sdelit. A popravde receno, nabizim sice sluzbu, ale jeji preziti na nich nezalezi. Proto nevidim duvod se neustale vtirat a vnucovat jim ji. A ze tim poskozuji sami svou hru, na to treba prijdou pozdeji. :o)

Me je spise lito toho, ze diky takovemu chovani je herni trh CZ a SK tak rozdroben, ze je germani zobaj jak boruvky. A vsimnete si, ze nezobou jen ty male, ale tvrde busi i do tech velkych. Mame potencial ale nejsme jednotni. A uz povest o Svatoplukovi uci, ze jedinec neobstoji zatimco skupiny ano. Myslim, ze jsem pro sjednoceni herniho trhu udelal vic nez dost a uprimne receno, mam toho uz plne zuby. Asi pochopite proc.

Sam za sebe reknu jen to, ze spolupraci uvitam a jsem ji otevreny. At se k teto informaci tvurci postavi, jak uznaji za vhodne.
... 7/02/2011 07:30:44 Re:
hmmm možná by nebylo špatné na OGAA více zapracovat, dát projektu styl, více možnosti ... zapropagovat a natáhnout jiné projekty
genesis 7/02/2011 00:54:33 Re:
Fanrad...
mas pravdu, ostatne o spojeni vyvojaru a vubec tvurcu her na ceskem trhu uz se tu na portalu mluvilo nekolikrat. Ale dalsim specifikem ceskeho prostredi je i urcita lenost a vyrazna odbojnost. Takze kdyz nekomu reknes, ok, pridej se k nam, chceme ale abys jako clen skupiny neco udelal, je to v haji. jednak narazis na lenost neco udelat jen proto, abys byl clenem skupiny. A druhak na odbojnost ve forme, prece nebudu neco delat, kdyz nemusim.

Zatim jsem byl presvedcovanej o tomto, velmi rad se necham presvedcit o opaku. Nicmene projekt OGAA ma problemy presne s timhle. A to mnohem vice nabizi nez zada.
Fanrad 7/02/2011 00:29:39 Re:
tady jde spiše o nechuť tvůrců spolupravovat, ja mam nápad a umím ho naprogramovat, nekdo jinej má nápad dovedo ho obleknout do pěkného vzhledu ale prostě spolupráce na českém (řekněme to upřímně) amaterském ledě, je nulová... Jak sleduji kolik zajimavejch projektu zaniklo ze se nedal pořadný team dohromady... Česká scéna je více o kritice než o spolupráci proto je těžké potopit teď třeba německé online hry za kteryma stoji velkej kapital a take maji velké přijmy od hráčů i když je to blbost 100x jinak oblečena do pekneho kabatu.

Dokud na českém trhu nezačne užší spolupráce bude to stale jak teď stovky amaterských "nedotažených" teď mne omlivte "paskvilů" než konkurenční hry. Já vím je pěkné mit 300 regnutejch hráčů a 100 hrajících (to potěší) ale opravdu lepší je mít sta tisíce hračů a z toho desetitisíce hrajících.

omluvte tuto mou vložku a pravopis ale opravdu je to už na napováženou
... 6/02/2011 12:32:47 Re:
nikdo si nevšim ;D
genesis 5/02/2011 22:57:52 Re:
ja umim celkem slusne s paintshopem :o))))) ale nemam rozvinute graficke citeni :o)))))
5/02/2011 12:54:07 Re:
nebo je tu jiná možnost sežen si photoshop nebo gipm a nauč se v tom není to tak těžké ovšem dostat se do bodu kdy to za něco stojí je už těšší
... 5/02/2011 12:36:37 Re:
někdy jen snaha nestačí :)
genesis 4/02/2011 18:53:47 Re:
fajn, ale jak vidis, ja snahu mam. tak at mi nikdo nevycita grafiku :o)
... 4/02/2011 07:58:10 Re:
všude je to stejné xD

Všechna práva vyhrazena, © 2006 Team on-game

Optimalizováno pro 1024x768 a prohlížeče IE, Mozilla Firefox a Operu

ip:38.107.179.218, čas:0.0078980922699, sql:41